A A+ A++

Pracujesz w gastronomii i pragniesz podnieść swoje kwalifikacje?
Jesteś pasjonatem gotowania i chcesz nauczyć się gotować od najlepszych?

Weź udział w projekcie:

Mistrz sztuki kulinarnej

Dołącz do nas !

+48 602-865-409, +48 604-230-203, rekrutacja@mskmazury.pl

HARMONOGRAM SZKOLENIA: MISTRZ SZTUKI KULINARNEJ -  MODUŁ I
ZJAZD DZIEŃ PODSTAWY ZARZĄDZANIA KUCHNIĄ I ELEMENTY KUCHNI MIĘDZYNARODOWEJ DATA PROWADZĄCY
ZJAZD I 1 Wstęp - zapoznanie z nowoczesnymi technikami obróbki produktu, poznanie technik kulinarnych podkreślających wartość smakową potraw poprzez jego ekspozycję, optymalne techniki zarządzania produktem, aby ich wykorzystanie wiązało się z jak najlepszymi wartościami. 24/25.02.2018 Marcin Sasin
2 Ryby i owoce morza w kuchni międzynarodowej. Zupy europejskie w nowoczesnym wydniu.
ZJAZD II 3 Nowoczesna kuchnia skandynawska 10/11.03.2018 Andrzej Bałdyga
4 Kuchnia południiowo amerykańska
ZJAZD III 5 Kuchnia azjatycka cz. 1 24/25.03.2018 Marcin Sasin
6 Kuchnia azjatycka cz. 2
ZJAZD IV 7 Kuchnia europejska basenu morza śródziemnego 07/08.04.2018 Mirosław Rynduch
8 Kuchnia wschodnia